Menu’s

Enkel verkrijgbaar op 20 juni !

Reserveer tijdig uw plaats voor de shift van 11u30 of 13u30 !

Salade tomaat garnaal

~~~

Brochette van Belgisch Wit-blauw met sla, frietjes en champignon -of pepersaus

~~~

Dessertbordje van de chef met verse aardbeien

 

Prijs : 27€/pp

Duo van kaas -en garnaalkroket
of
Gerookte zalm met garnituur

~~~

Steak met saus naar keuze (peper/provençaal/champignonsaus)
of
Scampi bereiding met een saus naar keuze (Look/curry/diabolique)

~~~

Irish koffie
of
Crème brûlée

 

Prijs : 37,50€/pp

Enkel verkrijgbaar 14,15 en 17 februari !

 

Kir royal met twee liefdevolle hapjes

~~~~

Geroosterde Sint-jakobsnoten met groene erwtencrème, couscous van bloemkool en hazelnoten

~~~~

Op lage temperatuur gegaarde parelhoenfilet, broccolipuree, kasteelaardappelen en gekonfijt witlof

~~~~

Fantasie van speculoos met peperkoek en rode vruchten

 

Menu enkel per tafel te verkrijgen aan 50€pp

Met aangepaste wijnen en koffie : 63€pp